close
20160817_103157

Aurinko paistoi tänään niin kauniisti, aivan kuin luonto olisi saanut enemmän väriä kuin eilen. Käytimme tämän heti hyödyksemme ja teimme pienen luontokävelyn. Virittäydyimme tunnelmaan ensin katsomalla dokumentin ”Ekolokero: Metsän siimeksessä” (Yle – Oppiminen). Löydän videon täältä: Yle: Luonto siirtyy syysaikaan 1/7

Videon jälkeen nappasimme mukaan kameran ja lähdimme ulos. Etsimme erityisesti videolla mainittuja sammaleita sekä syksyn ensi merkkejä. Löytöretkemme tuloksenna totesimme että viimeiset kesäpäivät alkavat olla pian takana ja tulee aika kaivaa esiin sormikkaat. Saimme myös idean valita yksi puu jota kuvata kerran kuussa ja seurata miten luonto elää vuoden aikana.

Tags : Kotikoululuontoretkisyksyympäristöoppiymppä
Tiia

The author Tiia

Leave a Response