close
e85fac44-727f-4ed0-bb9a-3536f5e298a7

Kaikki tietävät mistä tässä on kyse. Levyraati kuului minun lapsuudessani erottamattomasti koulussa järjestettäviin karkkipäiviin. Niitä oli toki harvassa mutta saatoimme aina luottaa siihen että päivään kuului levyraati. Jokinen sai tuoda oman levyn tai kasetin ja esitellä lempikappaleensa. Se oli hienoa.

Me pidimme kotikoulussa levyraadin ja pienen luokkakoon vuoksi jokainen sai valita 3 kappaletta. Leikkasimme 9 pientä lappusta ja jokainen kirjoitti oman nimensä kolmeen niistä. Sitten lappuset taiteltiin, laitettiin mustaan hattuun ja kukin sai nostaa hatusta vuorollaan. Hatusta nostettu nimi ratkaisi kenen listasta otettiin seuraava kappale. Kukin kappale kuunneltiin kokonaisuudessaan ja kaikilla oli lupa tanssia. Lopuksi annettiin arvosanat asteikolla 4-10. Lapun nostanut toimi myös pisteiden laskijana ja kirjasi lopputuloksen taululle.

Levyraatimme kärkikolmikko pisteineen näytti tältä:
1. Down (Jay Sean) 27p.
2. Can’t stop the feeling! (Justin Timberlake) 26p. / Jungle Drum (Emilíana Torrini) 26p.
3. Happy (Pharrell Williams) 25p.

Tags : Kotikoulumusiikki
Tiia

The author Tiia

Leave a Response