close
arkeologisia-kaivauksia

Ei ole yllättävää että tämän päivän materiaali oli lapsista kiehtovaa. Tutustuimme ensin arkeologiaan aihepiirinä sekä kirjan aineiston että internetin avulla. Sen jälkeen lapsille avautui tilaisuus kokeilla työtä itse. Löysin joitakin päiviä sitten aiheeseen sopivat setit Tigerista ja nyt lapset saivat kokeilla niitä.

Pakkauksessa oli työhön tarvittavat välineet ja itse kaivausten kohde. Etukäteen ei tiennyt muuta kuin että kyseessä on dinosauruksen jäänteet. Kaivauksia suorittaessa piti olla erittäin varovainen jottei vahingoittaisi dinosauruksen luita.
Puuha oli sotkuista mutta selvästikin hauskaa. Jopa aistiherkkä lapsi suoriutui melko hyvin vaikka käsiä pitikin puhdistaa välillä.

Tags : arkeologiahistoriahomeschoolingKotikoulu
Tiia

The author Tiia

Leave a Response