close
my-favourite-foods

Jokainen lapsi on omanlaisensa oppija. Harjoittelusta tulee silti aina mielenkiintoisempaa kun opittava asia tuodaan lähemmäs lasta itseään. Se voi olla oman mielikuvituksen hyödyntämistä, mielipiteen kysymistä tai vaikkapa omasta elämästä tai perheestä kertomista.

Tässä sanastotehtävässä piti ensin kääntää sanat suomeksi ja sitten merkitä herkullisimmat ruoat värittämällä tähti. Lopuksi ykkösherkku piirrettiin sille varattuun suureen tähteen. Tehtävää voisi jatkaa esim pyytämällä ympyröimään kaikkein ällöttävimmät ruoat ja sitten haastattelemaan kaveria ja alleviivaamaan ruoat joista kaveri pitää. Tehtävän sanasto perustuu All Stars 3-kirjaan.
20161103_112703
Tulostettava tehtävä aukeaa tästä.

Tags : a1A2englantienglishenkkufreehomeschoolingKotikoulutulostettavatulostettava tehtävä
Tiia

The author Tiia

Leave a Response