close
TEMPPUHUONEESSA

Pääsimme tänään valtavaan temppuhuoneeseen! Kaikki hyppiminen, roikkuminen, pyöriminen ja muut syviä aistituntemuksia tuovat toiminnot usein miellyttävät aistiherkkää lasta ja siksi he hakeutuvat sen kaltaisiin puuhiin. Tämä oli siis upea tilaisuus.

Temppuhuoneessa pääsi heittäytymään trapetsilta korkeaan patjakasaan, hypyttämään itseään suuressa rengaskeinussa, pelaamaan koripalloa, kierimään suuren kartion sisälle, keikkumaan elastiseen riippumattoon, möyrimään patjojen väliin ja vaikka mitä muuta. Ajattelin että lapsi kohta halkeaa riemusta! Olimme temppuhuoneessa tunnin mutta energiaa kului varmasti kahden edestä. Sen jälkeen tytön olikin helppo keskittyä loppupäivän koulutyöhön.

Tags : AistiyliherkkyysKotikouluSISI-terapiatemppuilu
Tiia

The author Tiia

Leave a Response