close
aivot

Tietokoneet ovat kehittyneet valtavasti viimeisen 20 vuoden aikana. Jos mietin niitä DOS-järjestelmällä toimivia tietokoneita joiden kankea matopeli tuntui uskomattoman hienolta, en olisi silloin osannut kuvitellakaan mitä kaikkea tietokoneet voivat tänä päivänä tarjota.

Kuitenkin kaikkein mahtavin tietokone on ollut käytössämme jo ennen syntymäämme. Sitä ei ole tarvinnut kehitellä tai parannella ja se päivittyy itsestään. Tuo tietokone on ihmisaivot. On uskomatonta ajatella että koko elinaikanamme käytämme tuon hämmästyttävän kokonaisuuden kapasiteetista vain pienen murto-osan!

Aiheen käsittely kotikoulussa herätti monenlaisia tunteita hämmästyksestä ja ihailusta ällötykseen.

Video

Tehtäviä


Tags : aivotbilsabiologiaihmisen biologiaKotikoulumonistetehtävätulostettava tehtävä
Tiia

The author Tiia

Leave a Response