close
kuntolaitteilla

Vuorossa oli ulkoliikuntaa. Teimme mukavan lenkin jonka jälkeen siirryimme kuntolaitteille. Olimme varanneet myös B-suunnitelman jos laitteet olisivat lumen vuoksi liian kankeita, mutta emme joutuneet turvautumaan siihen. Kuntolaitteitteet ovat lasten suosikkeja, kuten kaikki vekottimet joissa on liikkuvia osia. Olennaisinta on kai se että niissä saa keikkua, riippua, roikkua, kieppua tai tehdä jotain muuta yhtä mielenkiintoista.

Kiersimme laitteelta laitteelle, ja kun kierros oli täynnä, juoksimme kierroksen laitteiden ympäri. Juoksu oli selvästi raskaampaa lumen ja ulkotamineiden vuoksi, vaikkei lunta niin kauheasti ollutkaan. Sitkeästi mentiin silti ja sitten uudelle kierrokselle.

Tags : Kotikoulukuntolaitteetliikuntaulkoliikunta
Tiia

The author Tiia

Leave a Response