close
KOLLAASIOTEKNIIKKA-KISSA

Wikipedian mukaan ”kollaasi on tekniikka, jossa erilaisia materiaaleja yhdistetään samaan teokseen”. Me käytimme kollaasitekniikan ideaa ja haimme materiaalimme aikakauslehdistä.

Tarvikkeet
A4 paperi, lyijykynä, liimaa, vanhoja aikakauslehtiä ja inspiraatiokuva.

Kutosluokkalainen sai etsiä mieleisensä inspiraatiokuvan netistä ja käyttää sitä ideana jota ei tarvitse kuitenkaan kopioida täysin. Kuva hahmoteltiin sitten lyijykynällä paperille ja mietittiin värimaailma. Sen jälkeen alkoi aikakauslehtien selaaminen. Lehdistä ehdittiin värialueita jotka vastasivat haluttua värimaailmaa. Sopivan värin löydyttyä, sivusta revittiin palanen joka liimattiin sille sopivaan paikkaan työhön. Saksia sai käyttää pienten yksityiskohtien toteuttamiseen. Koko työ tuli siis toteuttaa pieniä väripalasia yhdistelleen.

Inspiraatiokuva:

Tags : kissakollaasikollaasiotekniikkaKotikoulukuvataidekuvis
Tiia

The author Tiia

Leave a Response