close
PUNAINEN-KANAKASTIKE

Punainen kanakastike valmistuu nopeasti ja on loistava yhdistelmä aromaattisen jasminriisin kanssa. Koska kastike on nopea, työ aloitettiin riisin keittämisestä. Halusimme aasialaisittain keitettyä riisiä, joten tehtävässä käytettiin riisikeitintä. Riisikeittimeen laitettiin jasminriisi ja päälle kylmä vesi. Sitten vain suljetaan kansi ja laitetaan keitin päälle.

Punaisen kanakastikkeen vuoro. Ensin curry ja paprikajauhe kuumennettiin öljyssä. Sen jälkeen paistettiin sipuli ja broilerin suikaleet. Kun broilerinsuikaleet olivat kypsiä, lisättiin tomaattipyrettä, kuutioitu paprika, kaurakermaa ja vettä. Tässä vaiheessa oli oltava tarkkana ettei paprika kypsy liikaa ja menetä rapsakkuuttaan. Loppusilauksena vielä hieman hunajaa ja suolaa. Annos koristeltiin rosmariinin oksalla.

Tags : kanakastikeKotikoulukotitalousriisi
Tiia

The author Tiia

Leave a Response