close
KERROSKIISSELI-LUMIVUORET

Teimme kerroskiisselistä lumikinoskiisselin. Tämä temppu onnistuu jos vaniljakiisselistä tekee normaalia paksumpaa, niin että sen voi annostella tarjoiluastiaan epätasaisemmin. Kun vaniljakiisseli on jäähtynyt, päälle annostellaan marjakiisseli, jolloin tarjoiluastian reunoille jää kaunis lumikinoksia muistuttava kuvio.

Ensin valmistettiin paksu vaniljakiisseli. Ainekset sekoitettiin kylminä ja seos kuumennettiin samalla hämmentäen. Käytimme kaurakermaa jotta saimme kiisselistä vegaanisen. Valmis vaniljakiisseli annosteltiin tarjoiluastioihin lusikalla. Tässä vaiheessa oli tärkeää saada astian reunoille korkeampia kohtia. Kiisselin jätettiin jäähtymään.

Vaniljakiisselin kaveriksi teimme mustikkakiisselin, sillä se sopi hyvin yötaivaaksi lumikinosten ylle. Myös tämä kiisseli valmistettiin sekoittamalla kaikki ainekset keskenään kylminä, ja sitten kuumentaen seoksen. Mustikkakiisseli annosteltiin jäähtyneen vaniljakiisseli päälle. Lopputulos oli kaunis!

Tags : kerroskiisselikotitalous
Tiia

The author Tiia

Leave a Response