close
Voikukka-työ
©pingviininfrakki

Tähän voikukka-työhön tarvitsimme
– paperia
– ohuen ja paksun mustan tussin
– vesivärit

Ensin piirsimme voikukan tussilla. Kumpikin tyttö sai toteuttaa tässä oman persoonallisuutensa syvintä olemusta; toinen valitsi vapaan käden ja toinen viivaimen. Sitten lisäsimme väriä painamalla kostean sormenpään ensin vesiväriin ja sitten paperiin. Hieman jännitin miten tämä onnistuisi aistiherkkien lasten kanssa, varsinkin nuorimmaisen jolle kastuminen on äärimmäisen epämiellyttävää. Työ onnistui kuitenkin hyvin kunhan ensin oli tarkasti valittu mikä sormi voidaan kastaa ja vierellä oli koko ajan paperia jolla sormi voitiin kuivata joka välissä.

Tags : Kotikoulukuvaamataidon työkuvaamataitokuvataidevesivärityövoikukkavoikukkatyö
Tiia

The author Tiia

Leave a Response