close
xianzai-ji-dian

Käytämme kiinan opiskelussa Kuaile Hanyu -kirjaa (快乐汉语) joka on toistaiseksi ainoa suomi-kiina oppikirja. Niin paljon kuin arvostankin sitä että on olemassa edes yksi tähän soveltuva suomenkielinen kirja, tehtäväkirjassa on paljon toivomisen varaa. Sivut on painettu kokonaan kaksiväritulosteena (musta ja punainen) ja siksi monet kuvat ovat epäselviä eikä kirja ole ehkä lapsen silmin kovin mielenkiintoinen. Tehtävät ovat suhteellisen monipuolisia mutta yleensä kirjoitustilaa ei ole riittävästi. Siksi laadin usein omia tehtäväsivuja joko korvaaviksi tehtäviksi tai kertausta vaativien asioiden tueksi.

Tässä kellokertauksessa piirrettiin viisareita, käännettiin merkkejä, merkittiin tooneja ja käännettiin lauseita kiinaksi.

Voit tulostaa tehtävän tästä.

Tags : a1chinesehomeschoolingkellokiinaKotikoulu
Tiia

The author Tiia

Leave a Response